spot_img
spot_img

Moordenaar pleegt zelfmoord

Atualizado há

De man die zijn vrouw en haar schoonzoon op 1 november om het leven bracht is zelf overleden.

Dit kwam door complicaties van het drinken van een verdelgingsmiddel. Hij overleed maandag in het Academisch Ziekenhuis.

De 45 jarige  Lachminarainsingh, Koewarsingh, alias “Boyke”, ‘Boyke” was vanaf 2 november ter verpleging opgenomen, nadat hij door de politie van Santo Boma op een weg in het ressort was aangetroffen. De man die naderhand de verdachte ‘Boyke” bleek te zijn, werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp waar hij in kritieke toestand werd opgenomen op de afdeling Intensive Care. Volgens zijn verklaring had hij een verdelgingsmiddel ingenomen.

‘Boyke’ had in de nacht van zondag 1 november op maandag 2 november, zijn 54-jarige ex-partner, Mohamed Isa Aminagatoen, en haar 33-jarige schoonzoon Safik, Sanjaykoemar met een houwer gekapt.

Het lijk van ShafikSanjaykoemar die bekend stond als Ali werd aangetroffen in een woning aan de Sophia’sLustweg.

Aan de Kalicharanstraat werd de 54-jarige Mohammed IssaAminagatoen aangetroffen met kap verwondingen in het gezicht, in de halsstreek en aan beide armen. Per ontboden ambulance werd Aminagatoen afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis waar zij na enkele uren kwam te overlijden.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: