spot_img
spot_img

Moengo weer toerist-vriendelijk maken

Atualizado há

Door tussenkomst van districtscommissaris (dc) Theo Sondrejoe van Marowijne hebben de jongeren van stichting Jepi Marwina woensdag twintig zitbanken overhandigd aan de samenleving van Moengo. De zitbanken zijn geplaatst in het centrum van Moengo en langs de Lijnweg.

Het bankenproject is bedoeld zijn om Moengo te verfraaien, geeft Stefanus Ligorie,de voorzitter van de stichting, aan. Vanwege de binnenlandse oorlog is het bauxietstadje Moengo, dat een enorme toeristische trekpleister was voorheen, sterk achteruit gegaan. De banken dienen als rustplaats en dragen bij aan middagvertier. Er zal volgens Ligorie een park verrijzen in Moengo, waar de banken onderdeel van zijn. Tevens zullen er meerdere ontwikkelingsprojecten uitgevoerd worden door de stichting, waarbij de gemeenschap betrokken zal worden.

Dc Sondrejoe is blij met het initiatief van de stichting en hoopt dat de banken goed gebruikt zullen worden door de gemeenschap. De Centrale Bank van Suriname en DNA-lid Ronnie Brunswijk hebben het bankenproject gefinancierd.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App