spot_img
spot_img

MINOV launched binnenkort het Nationaal Onderwijs Platform on-line

Atualizado há

Er komen grote veranderingen binnen het onderwijs. Een der veranderingen is het baanbrekend Nationaal Onderwijs Platform. Met dit platform zullen alle lessen per klas op alle niveaus on-line beschikbaar zijn. Hierdoor zal er geen sprake meer zijn van eventuele leerachterstanden omdat leerlingen vanuit bijvoorbeeld hun huis zich altijd kunnen bijschaven.

 

Behalve de lessen per klas, zullen ook inschrijvingen op scholen,het kopen van buskaarten en het opvragen van de beste busroutes enkele van de vele mogelijkheden zijn die met het platform aangeboden worden. Ouders krijgen een speciale in-lognaam waarmee ze onder andere de leerprestaties en verzuimen van hun kinderen kunnen volgen.

 

Het Nationaal Platform zal ook antwoord geven op de grote vraag naar bijlessen. Er is namelijk een toename van studenten op alle niveau’s te bespeuren die veel geld moeten neertellen om alsnog de leerstof onder de knie te krijgen, wat eigenlijk tijdens schooluren zou moeten gebeuren. Dit is ook de minister opgevallen die zegt dat alles staat en valt met controle, schoolbrede inspectie, bijscholing- en de kwaliteit van de leerkracht zelf.

 

Minister Adhin verwacht dat het Platform binnen 3 a 4 maanden gelaunched wordt met de bedoeling het vanaf oktober effectief in te zetten.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App