spot_img
spot_img

Minister Relyveld waarschuwt corrupte ambtenaren en politici

Atualizado há

- Publicidade -

Minister Steven Relyveld van Ruimtelijke Ordening Grond en Bosbeheer (RGB) waarschuwt politieke ambtsdragers en ambtenaren die ervoor hebben gezorgd dat er documenten zijn verloren op zijn ministerie.

De politie is ingeschakeld en het zal naar zeggen van de bewindsman niet lang meer duren alvorens de schuldenaars in beeld gebracht zijn. “Zij moeten oppassen dat zij hun democratisch recht niet zullen kunnen uitoefenen op 25 mei”, zegt minister Relyveld. Hij bedoeld hiermee dat het niet uitgesloten is dat de schuldenaars in de gevangenis zullen belanden.

Enkele weken terug maakte minister Relyveld gewag van het feit dat er op zijn ministerie documenten zijn verloren die betrekking hebben op grondvragen in Saramacca. Die informatie zou belastend zijn voor een parlementariër in het district die geld zou hebben genomen om die aanvragen te deponeren bij RGB. Nadat de grondaanvragers naar de politie stapten verdwenen sommige belangrijke documenten die betrekking hebben op de gronden. Minister Relyveld heeft sterk het vermoeden dat er een complot zou zijn gesmeden tussen de betrokken politicus en bepaalde ambtenaren op zijn departement.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: