spot_img
spot_img

Minister BiZa bezoekt Bureaus voor Burgerzaken in het Westen van Suriname

Atualizado há

- Publicidade -

De minister van Binnenlandse Zaken, Edmund Leilis, heeft op donderdag 17 en vrijdag 18 juli een werkbezoek gebracht aan de Bureaus voor Burgerzaken in de districten Saramacca, Coronie en Nickerie.

De minister achtte het noodzakelijk om zich persoonlijk te oriënteren op de Bureaus, teneinde nader kennis te maken met de ambtenaren van Binnenlandse Zaken in de districten, en om de Bureaus aan een inspectiebeurt te onderwerpen.

Tijdens de overlegmomenten hebben de medewerkers de diverse pijnpunten die door hen worden ervaren in het werk, naar voren gebracht. Het werkmilieu (met name de behuizing) wordt als een van de grootste knelpunten ervaren. De minister heeft aangegeven, samen met de technische deskundigen van Binnenlandse Zaken na te gaan, hoe in deze voor een adequate oplossing zorg gedragen kan worden.

- Publicidade -

In de besprekingen met de Bureaus voor Burgerzaken te Nickerie, zijn ook de klachten van het Nickeriaanse volk meegenomen door de minister, zoals vervat in een brief gericht aan hem. De minister heeft in zijn gesprekken met de medewerkers ook het aspect van klantvriendelijkheid en dienstbaarheid naar de burgers toe benadrukt.

Het ligt in de bedoeling dat de minister van Binnenlandse Zaken in de komende tijd ook de Bureaus voor Burgerzaken in de overige districten zal aandoen.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: