spot_img
spot_img

Mini podosiri -beurs in Marowijne

Atualizado há

- Publicidade -

Zaterdag 9 augustus wordt er een Podosiri Prisiri Dey georganiseerd door de Pater Ahlbrinck Stichting (PAS) en wel in het district Marowijne. Er zal informatie verstrekt worden over de teelt- en verwerkingsmogelijkheden van podosiri aan ondernemers en potentiële investeerders in de podosiri – (açai) sector.

Op deze dag zal er ook een minibeurs gehouden worden waarbij er diverse producten die gemaakt worden van podosiri, tentoongesteld en verkocht zullen worden. Behalve de bekende podosirisap en -cake, zullen er ook nieuwe producten zoals jam, cup cakes, cocktails, soep, gummy’s en sieraden te zien zijn op deze beurs.

Met de Podosiri Prisiri Dey wil de PAS het aantal ondernemers en verwerkers in de podosiri sector vergroten en tevens de bewustwording bij de samenleving vergroten ten aanzien van de diverse mogelijkheden in de podosiri – productieketen.

- Publicidade -

Het geheel wordt gehouden op het parkeerterrein van het Commissariaat te Moengo en vangt aan om 09.00uur ’s morgens en duurt tot 16.00 uur ’s middags.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: