spot_img
spot_img

Milieu-inspecteurs en BOG nog overhoop met elkaar

Atualizado há

Het probleem tussen de bond van milieu-inspecteurs bij het Bureau voor de Openbare Gezondheidszorg (BOG) en directeur Lesley Resida is nog steeds niet opgelost. Volgens de voorzitter van de bond, David Bakker, is er tijdens het gesprek dat beide kampen met elkaar hadden, weinig gezegd. “De lucht is nog even donker als woensdag toen de acties begonnen”, volgens de bondsvoorzitter.

De directeur van BOG heeft in duidelijke bewoordingen van Bakker te kennen gekregen dat de leden van de bond nu daadwerkelijk daden willen zien in plaats van beloften te horen. “We hebben duidelijke taal gesproken. We zijn 20 augustus vorig jaar gestopt met de actie om de directie twee maanden de tijd te geven om te werken aan een oplossing. En we zijn nu bijna een jaar verder zonder resultaat” aldus Bakker.

De bond heeft vrijdag 25 juli een gesprek gehad met raadsadviseur Jules Wijdenbosch, Errol Alibux en Eddy Jozefzoon. Aan hen zijn de knelpunten kenbaar gemaakt en is het gesprek met de BOG-directeur voor zaterdag gearrangeerd.

- Publicidade -

Dinsdag 29 juli worden de leden door het bondsbestuur geïnformeerd. Zij moeten dan het vervolgtraject bepalen. Bakker: “We staan open voor gesprekken, want zo kunnen altijd oplossingen gevonden worden. Maar tot nu toe is er geen vrede gekomen tussen partijen.”

 

 

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App