spot_img
spot_img

MI-Glis nu ook in Nickerie

Atualizado há

Sinds vrijdag 16 januari biedt het Management Instituut Grondregistratie en Land Informatie Systeem Suriname (MI-Glis) ook zijn diensten aan in het district Nickerie.

 

Bij de opening van de dependance in het rijstdistrict merkte de directeur van het MI-Glis, Silvano Tjong Ahin, dat de Nickerianen nu niet meer naar het MI-Gliskantoor in Paramaribo hoeven af te reizen om de nodige stukken aan te vragen. “Ze kunnen nu in hun eigen omgeving een uittreksel aanvragen om te zien op wiens naam een stuk perceel staat”, aldus Tjong Ahin. Het betreft de eerste dependance van het MI-Glis die geopend is buiten Paramaribo.

- Publicidade -

 

Het MI-Glis zorgt ervoor dat eigendomsdocumenten van grondpercelen op een verantwoorde manier geregistreerd worden. Tevens wordt de registratie van hypotheken door Glis gedaan.

 

Het MI-GLIS kantoor in Nickerie is ondergebracht in het kantoor van de Belastingdienst aan de Landingstraat en is vooralsnog slechts op de vrijdag geopend. Naar zeggen van de directeur is het nog niet mogelijk om lokale krachten in te zetten. “Bij het MI-Glis hebben we hoog opgeleide mensen nodig die deskundig genoeg moeten zijn alle vragen van de mensen te beantwoorden.”

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: