spot_img
spot_img

Mannen lopen schotverwondingen op

Atualizado há

Een militair heeft vanmorgen gebruik gemaakt van zijn dienst vuistvuurwapen waarbij twee mannen gewond zijn geraakt. De ene man is geraakt aan zijn rechter onderarm en de andere aan zijn rechterschouder. Zij zijn ter verpleging overgebracht naar het ziekenhuis.

 

De schietpartij heeft plaats gevonden te De Boerbuiten. Het is vooralsnog onduidelijk wat ter plaatse gebeurd is. Een burenruzie ligt vermoedelijk aan de basis van het gebeurde. De militair gaf aan dat de slachtoffers hem wilden ontwapenen en dat daarbij een schot uit zijn wapen afging waarbij de ene man gewond raakte aan zijn onderarm. De andere man zou toen een houwer hebben gepakt en zou daarmee naar de militair zijn gestapt.

 

Hij(de militair) schoot toen gericht op die man waarbij die aan zijn schouder gewond raakte. De man met de onderarm verwonding had ook een vuurwapen bij zich. Dat wapen is ter plaatse aangetroffen en in beslag genomen. De militair en zijn dienst vuistvuurwapen zijn intussen door de politie overgedragen aan de militaire politie. Deze zaak zal door de politie en de militaire politie onderzocht worden. Nadere informatie volgt.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App