spot_img
spot_img

Manipulatie schoolresultaat door directrice VOS Sanathan Dharm

Atualizado há

Volgens de leerkracht economie van de VOS Scholengemeenschap Sanathan Dharm heeft de directrice van de scholengemeenschap getracht het resultaat van de school te manipuleren. Naar zeggen van de leraar werd tienduizend Surinaamse dollar beloofd aan directrice Yvonne Kasi door een ouder indien de scholengemeenschap honderd procent geslaagden had. Kasi: “Dat geld is nimmer aan mij beloofd en ik heb ook nooit geld ontvangen”.

In een e-mail naar het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling en de Bond van Leraren vraagt betreffende leraar aandacht voor het feit dat de directrice haar gevraagd heeft om de cijfers van de leerlingen die slecht gewerkt hebben voor economie naar boven bij te stellen. Van de examenklas die veertien leerlingen telde, zijn slechts zeven geslaagd.

Indien er honderd procent geslaagden zou zijn, zou er volgens Kasi een weekendtrip van tienduizend Surinaamse dollar bekostigd worden door een motivatiespreker. De directrice is van mening dat de economie –leerkracht de school wil bekladden aangezien zij door het ministerie en de directie gewezen is op haar tekortkomingen in het lesgeven.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App