spot_img
spot_img

Man verkracht pleegzusje

Atualizado há

Op woensdag 4 maart stond de 28 jarige Danny D. voor de rechter voor het misbruiken van zijn inmiddels veertienjarig pleegzusje. Dit zou hij 4 keer hebben gedaan. Echter ontkent de verdachte dit te hebben gedaan. Op de zitting van woensdag 4 maart verklaarde het slachtoffer tegenover de rechter dat D. haar vanaf haar elfde jaar vier keren heeft verkracht. In twee van de gevallen waren haar pleegouders thuis, en de andere twee keer waren de dader en het meisje er alleen.

 

Tijdens de daad dekte de dader de mond van het slachtoffer af met een laken om te voorkomen dat haar gillen door anderen gehoord zou worden. Een keer werd de jongen door de pleegmoeder betrapt bij het uit de kamer lopen van het meisje.

- Publicidade -

 

Het pleegzusje zei aan de rechter dat haar pleegbroer alcoholgebruiker is en twee van de keren in beschonken toestand verkeerde. Terwijl de verdachte bij de politie zijn drankgebruik had toegegeven, ontkende hij dat bij de rechter op terug. Tevens beweerde hij niet op hetzelfde adres als het meisje te wonen.

De zaak wordt op 6 mei voortgezet.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: