spot_img
spot_img

Man verkracht 9-jarige kleindochter

Atualizado há

Een 40-jarige man is door de politie in verzekering gesteld voor misbruik van zijn 9-jarige kleindochter. Dit deed hij sinds de maand april tot en met afgelopen week.

De zaak kwam aan het rollen toen enkele jongens van de buurt het opmerkelijk vonden dat de man steeds in de buurt van het huis waar het kind woont haar opwachtte. Zij stapte in zijn auto reden weg. Na enige tijd kwam het kind terug en had snoepgoed en andere lekkers bij zich.

Het kind woont op Munder met haar moeder en grootmoeder. De grootvader woont elders, maar ontmoette het kind stiekempjes. Reden genoeg voor buurtbewoners om argwanend te zijn.

Zij brachten dit onder de aandacht van de familie van het meisje.

Na haar aan de tand te hebben gevoeld bleek dat zij inderdaad misbruikt werd door haar opa. Hij bracht haar naar een zandweg waar hij haar een pilletje gaf. Daarna had hij seks met het kind en beloonde haar daarvoor met snoepgoed en geld. Zij werd bedreigd om daarover niet te praten. Het kind liep vaak onnatuurlijk van de pijnen en wanneer haar werd gevraagd waarvan dat kwam gaf zij als reden aan te zijn gevallen. De politie van het ressort Munder is de grootvader op het spoor.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: