spot_img
spot_img

Man ontsnapt dood

Atualizado há

- Publicidade -

Vorige week ontsnapte een bejaarde man die woont te Leiding 9 de dood nadat hij een bacteriële- en virale infectie heeft opgelopen.

“Ik heb een verschrikkelijk moeilijke periode achter de rug! Ik heb me nog nooit zo beroerd gevoeld, het was heel erg met mij gesteld. Zo een gevoel wens je de ergste vijand niet eens toe. Ik lag al halfdood in bed, met 1 been in het graf. Op een gegeven moment kon ik niet meer lopen, mijn situatie was zeer zorgwekkend”, geeft de man aan.

De bacteriële- en virale infectie liep de bejaarde man op nadat voor de zoveelste keer weer dode kippen en andere kadavers in het kanaal van Leiding 9 waren gedumpt. Ofschoon er al vaker melding is gemaakt van het dumpen is er helaas geen oplossing gekomen in deze problematiek.

- Publicidade -

“Het is een groot probleem waarvan al jaren sprake is. Men dumpt allerlei troep, waaronder kadavers, in het water en niemand van de overheid die er wat aan doet. Het is een broedplaats van levensgevaarlijke virussen en bacteriën wat een gevaar vormt voor de volksgezondheid. Deze troep in het water heeft mij bijna mijn leven gekost. Schandalig!” aldus de seniore burger.

 

 

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: