De 50-jarige Manodjkoemar Mohan is tijdens een worsteling met twee rovers, doodgeschoten. Dit voorval heeft plaatsgevonden in een barbershop aan de Welgedacht A-weg. De politie van Regio Midden kreeg eerder op de dag melding van de beroving aan de Welgedacht A-weg en deed de plek aan voor onderzoek. Mohan is een ex-politieman.

Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat Mohan zich in de kapperszaak bevond, alwaar de rovers binnentraden. Zij beroofden een andere klant van zijn halsketting en sommeerde de kapper ook zijn halsketting af te staan. Intussen raakten de rovers slaags met Mohan. De kapper rende de zaak uit en hoorde dat er werd geschoten.

Mohan liep de barbershop uit en zeeg enkele meters verder neer. Het bleek dat het slachtoffer in zijn buikstreek was geraakt. Hij liet ter plaatse het leven. De rovers hebben de plek verlaten voor de komst van de politie.

Publicidade

Het ontzielde lichaam van de overledene is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Foto: KPS

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar