spot_img
spot_img

Man dreigt vliegtuig op te blazen

Atualizado há

Een jongeman heeft gedreigd een vliegtuig te zullen opblazen op de Johan Adolf Pengel Internationale luchthaven.

De 21-jarige man deed maandag de internationale Johan Adolf Pengel luchthaven aan en deed de uitlating een vliegtuig te zullen opblazen.  Bij verificatie bij het baliepersoneel kwam de man niet voor op de passagierslijst voor vertrek naar het buitenland. Het luchthavenpersoneel nam geen kans en schakelde toch de politie in.

Bij aankomst op de luchthaven, werd bedoelde manspersoon met een paspoort in zijn bezit aangehouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau.  Na overleg met het Openbaar Ministerie werd hij in verzekering gesteld.

- Publicidade -

De vader van de jongeman maakte dezelfde maandagavond contact met de politie om door te geven dat zijn zoon een PCS-patiënt is. Daar strafbare feiten niet telefonisch worden afgehandeld, werd de vader verwezen naar het Openbaar Ministerie.

De vader deed het Openbaar Ministerie de volgende dag aan en overlegde documenten waaruit blijkt dat de jongeman onder behandeling is van een psychiater.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de psychisch gestoorde jongeman op woensdag 2 december in vrijheid gesteld. Hij is overgebracht naar het Psychiatrisch Centrum Suriname (P.C.S.).

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App