Het ontzielde lichaam dat op donderdag 9 januari in een goot aan de Vierkinderenweg was aangetroffen, is geïdentificeerd als de in leven geheten Dinesh Barsatie, 37 jaar oud.

Het ontzielde lichaam was voor obductie in beslag genomen. Obductie heeft uitgewezen dat Dinesh door een misdrijf is komen te overlijden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het lijk van Dinesh afgestaan aan de nabestaanden.

De recherche van regio Midden die belast is met deze zaak, doet een beroep op de gemeenschap om alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van de verdachten door te spelen. Dit rechercheteam is ondergebracht op het politiebureau de Nieuwe Grond en is te bereiken op de telefoonnummers 582050 en 582200.

Publicidade

De politie van het ressort Santodorp kreeg op donderdag 9 januari de melding van het Command Center dat een lijk is aangetroffen in de goot langs de Vierkinderenweg. De politie deed vervolgens de plek aan voor onderzoek.

Het lijk verkeerde reeds in verre staat van ontbinding. Het ontzielde lichaam bleek dat van een manspersoon te zijn gekleed in een lange jeansbroek, grijze trui en zwarte sandalen. Ter hoogte van zijn rechterschouderblad is een tatoeage met een afbeelding van het sterrenbeeld boogschutter. Het ontzielde lichaam was hangende het onderzoek in beslag genomen.

Foto: KPS

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar