Publicidade

Een man die een vriend van hem heeft bedreigd met een vuistvuurwapen is door de politie aangehouden. Het gaat om de 36-jarige Melvin N. die op vrijdag 25 oktober door het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op zondag 20 oktober, in het ressort Flora, een vriend van hem te hebben bedreigd met een vuistvuurwapen.

De twee vrienden bevonden zich voor een pand in de Ramboetanstraat. Op een bepaald moment kreeg Melvin een woordenwisseling met zijn vriend. Opeens haalde hij een vuistvuurwapen tevoorschijn waarmee hij zijn vriend met de dood bedreigde.

Publicidade

Naderhand deed die vriend aangifte van bedreiging tegen Melvin op het politiebureau Flora. Leden van het RBTP hielden de verdachte aan met in zijn bezit een vuistvuurwapen met dertien scherpe patronen. Het wapen met de munitie bleek Melvin illegaal in zijn bezit te hebben.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Melvin ter zake bedreiging en overtreding van de Vuurwapenwet in verzekering gesteld. Het wapen en de munitie zijn in beslag genomen. De politie zal ook onderzoeken hoe Melvin aan dat vuistvuurwapen compleet met de munitie is gekomen.

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar