spot_img
spot_img

Maandagmorgen 6 oktober complete chaos bij het Minov

Atualizado há

- Publicidade -

Maandagmorgen 6 oktober toog een grote groep ouders en leerlingen naar het hoofdkantoor van het Ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling (Minov), aangezien een deel van de kinderen nog niet ingeschreven is op een school. Een ander deel is wel geplaatst, doch te ver van huis.

 

Toen de ouders na lang wachten in de felle zon naar binnen gingen, was de chaos complete aangezien niemand meer wist wat er moest gebeuren. “Wij hebben de zon getrotseerd en stonden uren in de rij. Nu is het niet duidelijk bij wie we moeten. Alles is door elkaar hier. We krijgen te horen dat we weer naar buiten moeten, maar dat gaan we niet doen. Er is totaal geen organisatie hier”, geven de ouders misnoegd aan.

- Publicidade -

 

Op vragen van journalisten wilden noch de medewerkers van het Minov, noch hun meerderen ingaan. “Als het Minov geen orde kan houden, hoe moet het dan op scholen. We weten niet waar we aan toe zijn. Ik wil niet dat mijn kinderen al lessen missen. Elke dag is belangrijk”, zegt een bezorgde ouder. Ofschoon het Minov aangeeft dat alles reeds in orde is wat betreft de inschrijving, is het volgens de ouders elk jaar liedje. De ouders zijn door de meeste scholen waar zij naar toe zijn gegaan om hun kind in te schrijven, doorverwezen naar het Minov.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: