spot_img
spot_img

LVV Regio-West wil infrastructuur aanpakken

Atualizado há

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft nog geen goedkeuring voor de uitvoer van het zandproject in Nickerie. Het geld daarvoor is nog niet vrijgemaakt door het ministerie van Financiën. Dit terwijl LVV zowel de natte als droge infrastructuur in het rijstdistrict wil aanpakken. Zowel de kleiwegen als de zandwegen in de diverse landbouwgebieden in Nickerie bevinden zich in een deplorabele staat.

 

Volgens de coördinator van LVV Regio-West, Guido van der Kooye, is het echter nu hoogtijd dat de zandwegen aangepakt worden. “We moeten helemaal niet wachten tot dat de regen invalt, dan worden de wegen slechter en onbegaanbaar voor de rijstboeren.” Om alle wegen in Nickerie in optimale conditie te krijgen is er ruim tienduizend kubieke meter zand nodig.

- Publicidade -

 

De hoofdafvoerleidingen worden door LVV zelf onderhouden. “We hebben arbeiders ingezet om het gras te bespuiten met behulp van een motorrugspuit. Een deel wordt gedaan door aannemers en het ander deel proberen wij zelf aan te pakken en dat lukt ons aardig”, aldus van der Kooye.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App