spot_img
spot_img

Lijnbus belandt in de trens

Atualizado há

Maandagmorgen 3 november omstreeks 07.00 belandde een lijnbus met 28 passagiers in de trens nabij de kruising van de Nieuw Weergevondenweg/Rashied Pierkhanweg en de Magentakanaalweg. Volgens de politie van Santodorp bleven alle passagiers ongedeerd.

 

Elke ochtend is er een file op deze weg en staat er een politieambtenaar ochtend op de kruising gevormd door de Magentakanaalweg en de Nieuw Weergevondenweg/Rashied Pierkhanweg om het verkeer in goede banen te leiden. De buschauffeur die van Sunny Point richting Paramaribo reed, verloor de controle over het stuur na een inhaalmanoeuvre en belandde in een trens.

- Publicidade -

 

Voor zijn gedrag zal de buschauffeur een boete van SRD 500 moeten betalen bij de politie. “Het is verboden om zich op de openbare weg zodanig te gedragen dat de vrijheid van het verkeer zonder noodzaak wordt belemmerd of dat de veiligheid op de weg in gevaar wordt gebracht of redelijkerwijze is aan te nemen dat de veiligheid op de weg in gevaar kan worden gebracht”, aldus de politie. Tevens kreeg de buschauffeur een ernstige waarschuwing van de politie.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: