spot_img
spot_img

“Light Up Y’ur Life, Light Up Y ‘r Rights”

Atualizado há

- Publicidade -

De Rotaract club of F.R.E.S.H. organiseert in het kader van de Internationale Dag van de Vrouw en World Rotaract Week op zondag 08 maart 2015 een bewustwordings- en fundraisingsproject met als thema: “Light Up Y’ur Life, Light Up Y’ur Rights”.

 

Deze activiteit wordt gehouden op het Plein van 12 mei aan de van Idsingastraat. Er zal een mini- informatiebeurs gehouden worden van 16.00 – 19.00 uur en een zumbathon van 16.30 – 18.30 uur.

- Publicidade -

 

De informatiebeurs heeft als doel de samenleving te informeren over de rechten van de vrouw, in het bijzonder de zorg, bescherming en ontwikkeling van de vrouw.

Onder ander zullen aanwezig zijn: Stichting Stop Geweld tegen Vrouwen, Stichting Lobi, Nationale Vrouwenbeweging, OOK ZIJ, Women’s Way. De zumbathon is de kick-off voor de Rotaract Week. De opbrengsten van deze zumbathon gaan naar Stichting Stop geweld tegen vrouwen.

Voor deelname aan de zumbathon bedragen de inschrijfkosten SRD 12.50. Voor inschrijvingen kunt u bellen of sms’en naar het nummer 8851775, e-mailen naar fresh.rc.cs@gmail.com of stuur een privébericht op Facebook.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: