spot_img
spot_img

Lid roversbende aangehouden en opgesloten

Atualizado há

- Publicidade -

In een strafzaak waarbij een leverancier van een handelsbedrijf op dinsdag 16 december 2014 mishandeld en beroofd is te Albina heeft de politie nog een aanhouding verricht. De 29-jarige Sykorski W. alias Sokoro is door de recherche van Regio Oost – Suriname aangehouden en in verzekering gesteld.

 

De verdachte Sykorski was samen met de andere verdachten in zijn personenauto naar Albina gereden om de gewapende beroving te plegen. Sykorski was bekend met de werkwijze van de leveranciers van dat handelsbedrijf omdat hij zelf als chauffeur gewerkt had voor dat bedrijf.

- Publicidade -

 

Zijn comparanten Fabian A. en Hesdy M.die eerder zijn aangehouden en opgesloten, hebben intussen toegegeven dat zij de beroving gepleegd hebben samen met Sykorski. Voorts dat Sykorski met het idee is gekomen om de beroving te plegen. Er was SRD.21.000,- buit gemaakt. Fabian A. en Hesdy M. zijn op de dag van de beroving aangehouden. Het geld is ook terug gevonden. Het vuist vuurwapen dat gebruikt is om het misdrijf te plegen is gevonden en in beslag genomen

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: