spot_img
spot_img

Libi Makandra breidt traumadiensten S.E.H. uit

Atualizado há

- Publicidade -

Met de ingebruikname op 9 juli a.s. van een fulltime huisartsenpraktijk wordt de dienstverlening van de Stichting Libi Makandra verder uitgebreid en geprofessioneerd. Met een nieuwe ambulance die door Japan is geschonken zal uitgerukt worden voor traumadiensten. Libi Makandra verleent al acht jaren eerste hulp aan de gemeenschap.

De schenking van de ambulance is gedaan onder het Grassroots Human Security Projects programma van de Japan, dat bedoeld is organisaties die een duidelijke invloed op de gemeenschap hebben in het betreffend land, te versterken. Naast het in ontvangst nemen van de nieuwe ambulance heeft een aantal jonge artsen zich bereid getoond op de Spoed Eisende Hulp van Libi Makandra hun krachten te geven. Hiermee zal er dagelijks een arts ter beschikking zijn en wel van 07:00 a.m. tot 00:00 a.m. van 00:00 a.m. tot 07:00 a.m. zal ere en arts thuis te bereiken zijn. Het ambulancepersoneel is wel 24 uur per dag beschikbaar.

Zodra Libi Makandra de gevraagde subsidie van het ministerie van Volksgezondheid ontvangt, zal er 24 uur per dag een arts beschikbaar zijn.

- Publicidade -

Met hulp vanuit het binnen- en buitenland zullen modernere apparaten aangeschaft worden waardoor de tarumazorg laagdrempelig gehouden kan worden en voor meerdere mensen beschikbaar zal zijn.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: