spot_img
spot_img

Leerkrachten zonder klas voor naschoolse opvang

Atualizado há

Het Bureau Lager Onderwijs (BLO) heeft schoolleiders schriftelijk te kennen gegeven dat de ‘extra krachten’, geplaatst zullen worden voor de naschoolse opvang die per 1 november aanvangt. De schoolleiders worden gevraagd om binnen drie dagen de namen en bevoegdheden van desbetreffende leerkrachten door te spelen.

  

De leerkrachten die als extra kracht werkten, zullen per 1 november van 12.00 tot 16.00 uur werken. Na aanmelding bij het BLO zullen ze doorverwezen worden naar het Bureau Naschoolse Opvang en Begeleiding. Betreffende leerkrachten hoeven zich ‘s morgens niet meer aan te melden op school.

- Publicidade -

Er heerst verontwaardiging bij een groot aantal leerkrachten dat ineens een andere werktijd zal krijgen. Menig leerkracht heeft bij Nieuw Front- NPS assembleelid Hesdey Pigot geklaagd dat hun leven hierdoor totaal ontregeld wordt. De onderwijsbonden zijn niet gekend hierover. Aangezien sommige leerkrachten opleidingen volgen in de namiddag, zal het een hele verandering teweeg brengen in hun privéleven. Pigot zal betreffende dit besluit vragen stellen aan minister Ashwin Adhin van Onderwijs en Volksontwikkeling.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: