spot_img
spot_img

Leerkrachten tevredengesteld

Atualizado há

De leerkrachten die ontevreden waren omdat ze zonder vooraf geconsulteerd te zijn ingeroosterd waren voor de Naschoolse Opvang, zijn na een gesprek op donderdag 6 november met Melvin Bouva,  voorzitter van de vaste commissie Onderwijs van de Nationale Assemblee, ietwat tevreden gesteld. Zij die na schooltijd een ander werk doen of een opleiding volgen, moeten dit met een werkgeversverklaring of een opleidingspas bewijzen. Hierdoor worden ze vrijgesteld van de Naschoolse Opvang.

De ontevreden leerkrachten togen donderdag 6 november massaal naar De Nationale Assemblee om hun misnoegen te uiten over de inroostering.  Naar zeggen van Bouva was het gesprek constructief. Tijdens het gesprek was er telefonisch contact tussen Bouva en de minister van Onderwijs, Ashwin Adhin. Na de bespreking werd het besluit aan de leerkrachten medegedeeld.

Naast de ‘Naschoolse Opvang’ werden ook andere logistieke onderwijsproblemen voorgelegd aan de vaste commissie. De de ‘Naschoolse Opvang’ begint op maandag 10 november.

- Publicidade -

 

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: