spot_img
spot_img

Leerkrachten Kalebaskreek voeren prikactie  

Atualizado há

- Publicidade -

In het dorp Kalebaskreek aan de Coppenamerivier voeren leerkrachten van de St Nicholaas lagere school sinds maandagmorgen 3 november een prikactie. Ze zijn namelijk ontevreden over het feit dat de nieuwe school nog niet is opgeleverd, terwijl hen beloofd was dat zulks reeds in februari dit jaar zou geschieden. 

Schoolleider Albertus Langaman hoopte aan het begin van het nieuw schooljaar de kinderen en de leerkrachten te kunnen verwelkomen. Helaas worden thans 54 leerlingen door deze situatie gedupeerd. “Wat ik heb waargenomen is dat er nog kleine dingen moeten gebeuren. De aannemer moet nog het watersysteem aansluiten voor de toilettengroep. Ook moet de elektra in orde worden gemaakt,” geeft Langaman aan. Ook moet het schoolterrein nog worden geëgaliseerd. “Samen met de gemeenschap kan ik niet begrijpen waarom de ministeries geen opdracht geven aan de aannemer om af te ronden”.

Basja Clyde Scholsberg zegt samen met ouders en bewoners van Kalebaskreek achter deze actie te staan omdat hij de situatie helemaal begrijpt. Zowel Langaman als Scholsberg hopen dat de werkzaamheden binnen niet al te lange tijd afgerond zullen worden.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: