spot_img
spot_img

LBO Brokopondo per 13 oktober open

Atualizado há

- Publicidade -

Drie lokalen voor ruim honderd leerlingen zijn door NV Grassalco voor de LBO-school te Brokopondo gebouwd. Maandag 6 oktober zijn de lokalen en een toilettengroep reeds opgeleverd. De bouwvakkers werken met man en macht om de lokalen deze week af te hebben, zodat de leerlingen vanaf 13 oktober les kunnen volgen.

 

 

- Publicidade -

Uit informatie van het Burger Informatie Centrum (BIC) Brokopondo blijkt dat districtscommissaris (dc) Ivonne Pinas op zoek gegaan is naar bedrijven om een bijdrage te leveren aan de bouw van de leslokalen. Ouders hadden hun bezorgdheid geuit bij de dc. Tot nu toe heeft slechts de directeur Sergio Akiemboto van Grassalco positif gereageerd, waardoor alvast drie lokalen in orde kunnen worden gebracht.

 

Ondanks de lokalen nog niet helemaal af zijn, zijn zowel de dc, ouders als leerlingen opgelucht. Honderd jongeren zouden naar Paramaribo moeten afreizen om de school te bezoeken indien er geen lokalen bijgebouwd zouden worden. Pina hoopt dat vanaf volgende week de leerlingen de lessen normaal kunnen volgen.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: