spot_img
spot_img

Kustwacht levert bemanningslid Noors vrachtschip af aan SEH

Atualizado há

Binnen twee weken heeft de kustwacht moeten uitrukken naar open zee om mensen in nood bij te staan. Zaterdagochtend 17 januari is de jongste missie volbracht. Toen werd een bemanningslid van een Noors vrachtschip, dat onwel werd, door de kustwacht opgehaald en in stabiele toestand afgeleverd aan de Spoed Eisende Hulp (SEH).

 

“De melding kwam rond 18.00 uur op vrijdag. Het vermoeden bestond dat de persoon een hartaanval heeft gehad omdat bekend is dat de hij hartproblemen heeft”, zegt kolonel Jerry Slijngard, directeur van de Kustwacht. “Niet lang daarna werd vanuit Noorwegen een beroep op ons gedaan voor dezelfde persoon. We zijn meteen uitgerukt, hebben de patiënt aan boord kunnen krijgen en onmiddellijk behandeld. We hebben hem in stabiele toestand aan wal gebracht.”

- Publicidade -

 

Voor januari is dit reeds de tweede keer dat de kustwacht te maken krijgt met beroertes op de zee. “We hebben vorig jaar vier grote ‘rescue missions’ gekend waarbij we mensen uit het water hebben moeten opvissen. Al de gevallen hebben in de late uren plaatsgevonden. We geven hiermee aan dat we alert zijn en altijd klaarstaan” aldus Slijngard.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: