spot_img
spot_img

KTPI vrijwel zeker uit V7

Atualizado há

Het is vrijwel zeker dat de KTPI uit de V7-combinatie zal stappen. De KTPI zal dit besluit meedelen aan de coördinator van V7, Chan Santokhi. Hoewel de samenwerkende partners zijn uit- onderhandeld, is de partij van Willy Soemita niet tevreden met ‘aalmoezen’.

 

Pertjajah Luhur (PL) van Paul Somohardjo heeft 2 plaatsen afgestaan aan KTPI; in Commewijne de eerste plek en in Para een plek op het niveau van De Nationale Assemblee. De KTPI heeft in Paramaribo plaats nummer 11 toegewezen gekregen. Zowel het hoofdbestuur als de districtscoördinatoren zijn echter ontevreden met deze posities. De KTPI wil ook in andere districten, waaronder Wanica, een plaats.

 

De overige partijen hebben een ‘take it or leave it’ standpunt ingenomen. Eveneens is de samenwerking op regionaal niveau, waar al overeenstemming over bereikt was, niet zeker meer, aangezien de KTPI overweegt ook die samenwerking open te breken. Het symbool van de KTPI zal met deze ontwikkeling uit V7 moeten verdwijnen, aangezien dit op een andere lijst zal prijken. De KTPI heeft reeds met andere partijen gesprekken gevoerd.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App