spot_img
spot_img

Kromosoeto voorgedragen als directeur Postspaarbank

Atualizado há

- Publicidade -

Oud minister Ginmardo Kromosoeto (NDP) is voorgedragen om de functie van directeur van de Surinaamse Post Spaarbank (SPSB) te vervullen. Zodra de Centrale Bank van Suriname alle formaliteiten waaronder een screeningsonderzoek heeft verricht, zal de formele benoeming geschieden.

 

In 2010 trad Kromosoeto aan als minister van Arbeid, Technologische Ontwikkeling in de regering Bouterse-Ameerali. In mei 2012 verruilde hij ATM voor het ministerie van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer. Ruim een jaar daarna werd hij als minister bedankt.

- Publicidade -

 

Kromosoeto kijkt weer uit naar een echte baan. “Ik heb in mijn carrière toch wel de nodige ervaring opgedaan in zowel de private als de publieke sector waar vaak zware financieel-administratieve taken bij hoorden. Ook ben ik een paar keer minister van Financiën ad interim geweest”, verdedigt hij het feit dat hij geen bancaire achtergrond heeft. Volgens hem is er absoluut geen sprake van een politieke benoeming.

 

De SPSB verstrekt leningen voor de huizenbouw. Als directeur van deze bank hoopt Kromosoeto een bijdrahge te kunnen leveren aan het woningbouwprogramma van de regering.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: