spot_img
spot_img

Kosteloze vuilophaal in Nickerie

Atualizado há

Naast de districten Para, Saramacca en Brokopondo heeft nu ook Nickerie vanaf maandag 19 januari zijn eigen gratis vuilophaal. Om in aanmerking te komen voor de kosteloze vuilophaal, moeten huishoudens hun afval in groene vuilniszakken plaatsen.

 

In Para worden gele zakken gebruikt, terwijl in Saramacca en Brokopondo is gekozen voor respectievelijk rose en oranje vuilniszakken voor de gratis vuilophaal. In Nickerie wordt de vuilophaal in opdracht van het ministerie van Openbare Werken door aannemers gedaan. Hiervoor zijn de vier ressorten verdeeld in drie rayons, te weten oost, midden en west.

 

Districtscommissaris (dc) Wedprekash Joeloemsingh is ervan verzekerd dat de Nickeriaanse gemeenschap blij is met deze gratis dienstverlening. Hij geeft aan dat de groene vuilniszakken voor SRD 6 per tien stuks te koop zijn in de winkels. Het geld dat verdiend wordt met de verkoop van de vuilniszakken is deels bestemd voor het districtsfonds en is bedoeld om de vuilstortplaats te onderhouden. De zwarte vuilzakken zullen nog even gedoogd worden.

 

 

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App