spot_img
spot_img

Koerstoename negatief effect op verkoop zonnepanelen en bijbehorende atributen

Atualizado há

Doordat de koers het afgelopen jaar is gestegen, is het gebruik van zonne-energie ook duurder geworden. de prijs van Zonnepanelen en haar bijbehorende atributen is ook steeds aan het stijgen .

Er ontstaat vrees bij de ondernemer die beschikt over de produktie daarvan, omdat die bang is dat het niet meer betaalbaar zal zijn voor de doorsnee burger, onder andere de binnenland bewoners, die deze vorm van energie het meest gebruikt. Verscheidende dorpen zitten soms enkele maanden zonder energie, mocht die er zijn is het ook voor enkele uren op de avond aanwezig.

Verschillende bedrijven, die zich bezig houden met de werkzaamheden van hernieuwbare energie, zijn zich aan het bundelen voor ondermeer een oplossing voor de importheffing van zonne-energie onderdelen. Deze heffingen kunnen oplopen tot een hoogte van 35%. De minster van financien heeft reeds mede gedeeld dat de afschaffing hiervan zal plaatsvinden. Deze afschaffing is ook noodszakelijk voor de energie-sector, aangezien de financiele situatie in het land onstabiel is.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App