KLM — Foto: Luiz Paulo

De KLM passagiers vluchten van en naar Suriname zullen per zaterdag 23 januari worden opgeschort. Dit besluit komt vanwege het aangescherpt reisbeleid van de Nederlandse overheid ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus en ter beperking van het aantal reisbewegingen. Op basis hiervan heeft KLM haar dienstregeling moeten aanpassen.

KLM doet een beroep op haar klanten om voor het omboeken van hun ticket contact op te nemen met hun reisbureau waar ze het ticket geboekt hebben. Indien hun ticket rechtstreeks bij de KLM is gekocht kan men contact opnemen via pbmreservations@klm.com.

Publicidade

Het kabinet van Nederland heeft extra maatregelen getroffen om de import van nieuwe varianten van het Covid virus via reizigers tegen te gaan en het aantal reisbewegingen verder te beperken. Voor het Verenigd Koninkrijk geldt een vliegverbod en een aanmeerverbod voor veerboten voor passagiers. Het vliegverbod geldt ook voor passagiersvluchten uit Zuid-Afrika, Brazilië, Argentinië, Bolivia, Chili, Colombia, Ecuador, Frans-Guyana, Guyana, Kaapverdië, Panama, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay en Venezuela. Dit vliegverbod geldt vooralsnog maximaal een maand, of tot de voorgenomen verplichte quarantaine voor reizigers wettelijk is geregeld.

Meer informatie over de Nederlandse reisbeperking kan men nalezen via de website van de Nederlandse Rijksoverheid: www.rijksoverheid.nl; Onderwerpen/ Coronavirus COVID-19/reizen en vakantie.

Comentar

Comentar