spot_img
spot_img

‘Kleine Pengel’ verwelkomd door Bouterse

Atualizado há

- Publicidade -

NDP-voorzitter Desi Bouterse was bij het horen dat Remy Pollack officieel lid wordt van de NDP, bijzonder blij. Hij gaf aan hoe Pollack na de benoeming tot districtscommissaris (dc) van Commewijne steeds paarser werd terwijl hij in hart en nieren NPS’er was. Toen Pollack het podium betrad zaterdagavond 17 januari tijdens de opening van een NDP centrum in Tamansari, noemde Bouterse hem zelf ‘Kleine Pengel’.

 

“Niets aan de hand. A wiens mi tron paars, yu no mus’ bemoei”, sneerde Pollack naar de NPS. Volgens de ex-NPS’er had hij geen andere keus had dan over te stappen naar de NDP, na de geweldige ervaring betreffende het ontvangst door president Bouterse. Pollack ziet het dus als een verplichting Bouterse te steunen in de campagnevoering.

- Publicidade -

 

De NDP- voorzitter is momenteel ook bezig een combinatie-partij in elkaar te slaan, waarin vooralsnog zitting zullen nemen PBO van Ronald Hooghart, PDO van Waldi Nain, NSK van Oesman Wangsabesari en BP-2011 van Linus Diko. Het is nog niet zeker als de Palu hen zal joinen.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: