spot_img
spot_img

Kippendief ontpopt zich ook als vruchtendief

Atualizado há

De bekende kippen en doksendief Soeresh T. is aangehouden door de politie van Lelydorp.

De 46-jarige man maakt geruime tijd de omgeving rond de Javaweg en De craneweg onveilig.

De politie heeft hem deze week in de kraag gevat omdat er weer klachten over hem zijn gedeponeerd door benadeelde burgers.

- Publicidade -

De politie kreeg maandag de melding dat de bekende doks-en kippendief op heterdaad is betrapt door een potentiele slachtoffer. De dief was in een boom bezig vruchten weg te nemen. Bij aankomst ter plekke werd Soerish door de wetsdienaren aangehouden. De verdachte had al 10 grote pompelmoezen geplukt en in een gebruikte jute zak gedaan. Deze dief nam niet alleen de vruchten weg, maar ook de jute zakken. In één van de zakken had hij zes stuks pompoenen die hij vermoedelijk op een ander adres moet hebben weggenomen. Hij werd overgebracht naar het politiebureau.

Soerish werd ook al gezocht voor twee eerder gepleegde diefstallen. Deze diefstallen pleegde hij op zaterdag 28 november en op woensdag 2 december. Zijn buit bestond toen uit legkippen, manja’s en 25 stuks eenden.  Op deze adressen waar de familie N. woonachtig is, heeft hij meermalen gestolen. Uit het onderzoek is gebleken dat Soerish die geen vaste woon- en of verblijfplaats heeft als arbeider werkte voor de familie. Sedert die periode nam hij steeds zaken weg van de familie. Op een bepaald moment werd hij ontslagen.

Aangezien deze verdachte wist dat de woning van zowel de vader als de zoon voorzien waren van camera’s en hij eerder op de camerabeelden is herkend, nam hij op beide adressen de camera’s weg. De vader is al moe van deze dief en heeft besloten geen camera’s meer aan zijn woning te plaatsen. De zoon deed dat wel.

Bij de diefstal op zaterdag 28 november had deze beruchte dief door dat de eigenaar weer een camera heeft geplaatst. Op de camerabeelden is duidelijk te zien hoe de man achterwaarts naar de kippenren loopt om niet herkend te worden. Ondanks deze handeling van hem is hij positief herkend als te zijn de kippen- en doksen dief.

Hangende het verdere onderzoek is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie de beruchte dief gratis loge geboden.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App