spot_img
spot_img

Kinderen verwend door vrouwenstichting NPS

Atualizado há

Dinsdag 22 september zijn ruim tweehonderd kinderen uit Para, Wanica, Commewijne en Paramaribo door de Nationale Partij Suriname (NPS) verwend geworden. Nadat ze eerst naar een leuke kinderfilm mochten kijken zijn ze daarna getrakteerd op een maaltijd van Mac Donalds. Daarna kregen ze pakketten met basisschoolbenodigdheden uitgereikt.

 

De vrouwenstichting ‘Uma opo, wroko de fu du’ binnen de NPS organiseerde dit project voor het derde jaar ingaat. Volgens Dorothy Hoever van de stichting probeert de stichting zoveel mogelijk ouders die het niet zo breed hebben tegemoet te komen. “Het gaat niet alleen om de schoolpakketten, maar we willen ze ook een leuke middag bezorgen.”

- Publicidade -

 

Ofschoon de registratie tot uiterlijk 10 september duurde, werden kinderen nog tot dinsdag opgegeven. Haidy Rozenblad, begeleider van de groep uit Para: “Je hebt bepaalde mensen die zich dit niet kunnen permitteren en sommige kinderen weten niet eens waar TBL is”. Hiermee bejubelt Rozenblad het initiatief van de NPS- vrouwen.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App