spot_img
spot_img

Kappartij in Nickerie eist dode

Atualizado há

Zaterdagochtend 27 september omstreeks half zes is Ritesh Attibal, oud 35 jaar, om het leven gekomen, als gevolg van kapverwondingen die hij opliep de nachtclub waar hij als bewaker werkte. De verdachte, de 29-jarige R.M. raakte eveneens gewond en ligt onder politiebewaking in het ziekenhuis.

 

Toen het slachtoffer vanwege het late uur geen toegang aan R.M. wilde verschaffen tot de club, ontstond er een woordenwisseling en kwamen zowel een mes als een houwer tevoorschijn. Attibal werd een paar keer op het hoofd gekapt door de verdachte en overleed ter plekke. Een andere man die de kemphanen uit elkaar probeerde te halen, raakte gewond aan zijn arm.

- Publicidade -

 

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de problemen begonnen, op het moment dat Attibal weigerde R.M. toegang tot de club te geven vanwege het late uur. Bij de daarop volgende woordenwisseling kwamen er een mes en een houwer tevoorschijn. De bewaker werd meerdere keren op het hoofd gekapt door R.M. en gaf ter plekke de geest. Ook een man die tussen de kemphanen probeerde te komen, is gewond geraakt, ondere andere aan zijn hand.

 

De toestand van de verdachte R.M. is stabiel. Hij is in verzekering gesteld. De zaak is in onderzoek bij de recherche van de Regio West.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: