spot_img
spot_img

Kantonrechter Ramnewash ten grave gedragen

Atualizado há

Donderdagmiddag 18 september is kantonrechter Albert Ramnewash ten grave gedragen voorafgegaan door een rouwdienst welke gehouden is in de hal van de Kamer van Koophandel en Fabrieken. Verschillende sprekers gaven in hun toespraken aan welke belangrijke rol Ramnewash heeft gespeeld in de ontwikkeling van onder meer de rechtspraak, sport en het liefdadigheidswerk.

 

“Hij is de beste voorzitter van de Surinaamse Voetbal Bond geweest! Er was geen enkele als hij! Dit nog in een tijd, in de jaren ’80 en ’90, toen Suriname furore maakte op de internationale voetbalscene”, memoreerde Gilly van Holt, voormalig SVB- ondervoorzitter en goede vriend van de rechter.

 

59 jaren heeft Ramnewash zijn krachten gegeven aan de overheid, waarvan het grootste deel bij de rechterlijke macht. Advocaat Carlo Jadnanansingh roemde zijn grootste verdiensten als rechter-commissaris en lid van het Hof van Justitie. “De meest ingewikkelde zaken heeft hij deskundig afgerond.” De familie zal naar zeggen van zoon Roy Ramnewash vooral zijn gevoel voor humor missen.

 

Onder begeleiding van de Militaire Politie werd het stoffelijk overschot vervoerd naar d begraafplaats Rusthof aan de Jagernath Lachmonstraat. Op 11 september overleed Ramnewash op 76-jarige leeftijd in ‘s Lands Hospitaal.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: