Josta Lewis — Foto: Luiz Paulo

Personen worden voor twee weken tijd toegang geweigerd tot het betreden van het bestuursressort Kabalebo. Deze maatregelen is per op zondag 06 september ingegaan en  duurt tot en met zondag 20 september. Gedurende deze twee weken is het niet toegestaan het gebied binnen te komen en of te verlaten. Deze bekendmaking heeft Josta Lewis, districtscommissaris van Kabalebo, gedaan.

Aan de hand van de cijfers gepresenteerd door de frontliners in het bestuursressort Kabalebo is te merken dat er een Covid-19 uitbraak gaande is. Zaken dreigen uit de hand te lopen indien er geen strengere maatregelen getroffen worden. Om een verdere uitbraak tegen te gaan heeft de dc Lewis, op advies van de dienstdoende medici in het gebied besloten de volgende maatregelen te treffen:

Publicidade
  1. Alle personen verkeer te land van en naar Paramaribo wordt stopgezet;
  2. Alle personen verkeer te water van en naar Nickerie wordt stopgezet;
  3. Alle personen verkeer via de lucht wordt stopgezet.

Alle andere maatregelen getroffen door de president Chan Santokhi blijven onverkort van kracht. De dc doet een dringend beroep op de gemeenschap van Kabalebo met het bovenstaande rekening te houden en de Covid-19 maatregelen streng in acht te nemen.

Comentar

Comentar