spot_img
spot_img

Jongeman had seks met minderjarig meisje

Atualizado há

Het flirten langs de openbare weg is de 23-jarige Lemy A. duur komen te staan. Vooraltoenachterafbleek dat het meisje met wie hij enkele maanden een relatie heeft minderjarig is.

De politie van Latour kreeg in de avond van zaterdag 28 november de melding dat dat er een verdacht voertuig in een straat in het ressort was gesignaleerd.  De politie reed uit voor onderzoek en trof de auto aan.

De 23-jarige Lemy stapte uit de auto en verklaarde aan de politie dat hij bezig was te flirten met zijn vriendin met wie reeds enkele maanden een liefdesrelatie heeft.

- Publicidade -

De jonge dame die intussen ook uit het voertuig was gestapt, werd ondervraagd door de politie. Zij gaf aan dat zij veertien jaar oud is. Gezien de minderjarige leeftijd van het meisje werd Lemyals verdachte van seksueel misbruik aangemerkt. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De verdachte heeft bekend enkele keren seksuele handelingen te hebben gepleegd het zijn ‘vriendin’ die hem heeft voorgehouden 17 jaar oud te zijn.

Lemy is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App