spot_img
spot_img

‘Jogi bedreigt OW-medewerker Saramacca’

Atualizado há

Mahinder Jogi, VHP parlementariër, heeft Manodj Chitan, medewerker van het directoraat Openbaar Groen in het district Saramacca bedreigd en uitgescholden.

 

Volgens een persbericht van het ministerie was Chitan maandagmorgen 9 februari in gesprek met enkele voormannen en een sub – coördinator over de dagelijkse werkzaamheden toen Jogi langsreed en het gezelschap zag. Jogi reed terug en riep vervolgens Chitan. Aangezien deze niet reageerde volgden volgens het persbericht scheldkanonnades en bedreigingen richting Chitan.

- Publicidade -

 

“Hij zei dat als ik medewerkers van Openbaar Groen die aanhangers zijn van de VHP bemoeilijk tijdens hun werkzaamheden hij mij gaat vermoorden en ergens gaat dumpen. Ook zei hij op zeer grove taal dat hij mijn moeder zal verkrachten. Hoe kan je als volksvertegenwoordiger zulke uitspraken doen,” vraagt Chitan zich af.

 

Chitan heeft aangifte gedaan tegen Jogi bij de politiepost Groningen. Indien Jogi zich nogmaals schuldig maakt aan dergelijke bedreigingen kan Chitan zich wenden tot de politie.
De politie van Groningen heeft de zaak in onderzoek.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: