spot_img
spot_img

Jhauw: “Ik wil mijn naam gezuiverd hebben”

Atualizado há

- Publicidade -

In een telefoongesprek beloofde Stephan Westfa de ondernemer en politicus Ramsoender Jhauw dat hij Jhauw’s naam zal zuiveren. Westfa verklaarde eerder tegenover Jhauw en bij de politie dat hij in opdracht van vader Lall Dassasingh en zoon Preshant Jhauw moest liquideren. Later werd de verklaring door Westfa ingetrokken en beweerde hij dat Jhauw het moordplan zelf heeft bedacht. Niet lang daarna is Westfa het land uitgegaan. Westfa wordt tevens opgespoord voor diefstal van een auto door geweldpleging. Hierbij is internationale signalering van Interpol gevraagd. 

 

Jhauw: “Ik heb Westfa gevraagd om naar Suriname te komen en alles aan de politie te verklaren. Hij zegt bang te zijn voor zijn leven. Hij vreest dat hij geliquideerd wordt. Ook in het buitenland voelt hij zich niet veilig”. Dit blijkt uit een gesprek en de chat die hij gehad heeft met Westfa.

- Publicidade -

 

Preshant Dassasingh is van mening dat Westfa hem tegen Jhauw uitspeelt om zodoende geld van beide te kunnen aftroggelen. Dassasingh heeft immers ook telefonisch contact gehad met Westfa die hem om geld gevraagd heeft. “Die man probeert ons beiden te chanteren om zo geld los te krijgen. Ik hoop dat deze zaak snel wordt opgelost”, aldus Dassasingh.
 

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: