spot_img
spot_img

Jeugdparlement zal indien nodig gepaste maatregelen treffen tegen ‘Otjeman’

Atualizado há

- Publicidade -

De komende week komt het Nationaal Jeugdparlement (NJP) bijeen om een besluit te nemen over de te treffen maatregelen tegen het lid Otnil ‘Otjeman’ Babel, die als artiest een bijdrage heeft geleverd aan het omstreden anti-homolied ‘Bullet’. Naar zeggen van jeugdparlementsvoorzitter Priya Sital zal er eerst met de leden vergaderd worden over deze kwestie en afhankelijk van hun reacties zullen er al dan niet sancties getroffen worden tegen Babel.

 

Sital is van mening dat een jeugdvertegenwoordiger niet kan inlaten met een anti-homo tekst. Desondanks denkt ze niet dat het NJP alszodanig maatregelen zal treffen tegen hun lid. Volgens haar zal Babel slechts zich officieel verontschuldigen bij het NJP.

- Publicidade -

 

‘Otjeman’ geeft aan dat ‘Bullet’ niet gaat over homoseksuelen, maar slechts over jongens die zich gedragen als homo’s, alleen om aan geld en materiële zaken te komen. “In eerste instantie komt het anders over en ik kan degenen die zich aangesproken voelen daarom ook begrijpen, maar nadat ik zijn verklaring heb gehoord, ben ik anders gaan denken erover”, aldus Sital.

 

De NJP voorzitter vindt dat Babel op zijn minst zijn verontschuldiging formeel aanbiedt en aangeeft dat de tekst verkeerd wordt geïnterpreteerd. De vergadering van het NJP is uitgeschreven voor 6 december.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: