spot_img
spot_img

JCI conferentie succesvol

Atualizado há

“Er waren meerdere activiteiten in het district, waardoor een deel van de mensen daar naartoe zijn getrokken. In een paar omliggende dorpen zijn er een paar sterfgevallen, waardoor de bewoners bezig zijn met culturele plechtigheden. Toch hebben we zaterdag ongeveer honderd mensen op de been kunnen krijgen tijdens de minibeurs,” aldus Rôchelle Renfurm, voorzitter van de mid-year conferentie commissie van Junior Chamber International (JCI)-Paramaribo.

De halfjaarlijkse JCI conferentie die van 25 tot en met 27 juli duurde is succesvol geweest. Met deze conferentie heeft de JCI de banden met het district Brokopondo wederom versterkt. JCI zal eraan werken om de relatie met het district Brokopondo te blijven onderhouden. De conferentie is gehouden te Koina kondre in het district Brokopondo, terwijl de beurs die deel was van de conferentie gehouden werd in het Brokopondo Centrum.

Renfurm: “De hosting chapter JCI Paramaribo bood de deelnemers niet alleen een beurs aan, maar een conferentie, waarbij een mix van business, cultuur uitwisseling en community development de boventoon voerde.”

- Publicidade -

De conferentie had als thema ‘Strenghts at work.” Dit bereikt men door de sterke competenties en vaardigheden in te zetten en hierdoor een positieve verandering teweeg te brengen.

De conferentie werd vrijdag 25 juli officieel geopend door de Districtscommissaris Yvonne Pinas, die aangaf blij te zijn dat gekozen is voor Brokopondo om de conferentie te houden.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App