spot_img
spot_img

Jashwier Harkhoe (3) omgekomen in woningbrand

Atualizado há

- Publicidade -

De 3-jarige Jashwier Harkhoe is gisteren omgekomen in een brand aan de Hayarieweg.

De moeder van Jashwier kwam uit bad en ontdekte de brand. Uit paniek rende ze het huis uit maar vergat haar peuter in huis. Toen ze zich dat realiseerde was de vlammenzee reeds verspreid en kon ze de woning niet meer binnen.

ADVERTENTIE

De politie van het ressort Munder die heel gauw arriveerde op het adres kon de peuter nog horen gillen vanuit de woning, maar ook zij konden vanwege de vlammen de woning niet meer binnen.

- Publicidade -

Toen de brandweer arriveerde stuitte zij op het verkoolde lichaam van de driejarige jongen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Het gaat hier om een hoogbouw woning waarvan de beneden  verdieping werd bewoond door de familie Harkhoe. De woning die op het electriciteitsnet was aangesloten was niet verzekerd tegen brand.

Het verkoolde lichaampje is voor obductie in beslag genomen door het Openbaar Ministerie en de moeder van de peuter die plots onwel werd is voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. Het verdere onderzoek over de brand zit in handen van de politie van het ressort Munder, de brandweer en de afdeling Forensische Opsporing, meldt de politie Public Relations.

Foto: LPM

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: