spot_img
spot_img

Jaarlijks 2800 woningen

Atualizado há

- Publicidade -

De Chinese multinational Broad Homes Industrial International Co., LTD zal jaarlijks 2800 woningen produceren. In het district Para zal een fabriek gevestigd worden die de elementen voor de prefab woningen zal produceren. Met de 2800 woningen wil de regering elk gezin voorzien van een kwalitatief goede woning.

“Suriname en China hebben een goede samenwerking om de levensstandaard van de Surinaamse samenleving te verhogen”, zegt de ambassadeur van China in Suriname, Yang Zigang. “De fabriek is hiervan het bewijs.” Behalve het zorgen voor werkgelegenheid, zal deze fabriek volgens districtscommissaris Jerry Miranda van Para ook zorgen voor betaalbare woningen.

In China zijn enkele woningbouw- overeenkomsten getekend door de Surinaamse regering waarbij vooral de provincie Hunan in het zuiden van China zal bijdragen aan de realisatie van het ambitieuze woningbouwprogramma van de Surinaamse Regering. “Provincie Hunan zal ook een handelscentrum bouwen in Suriname vanwaaruit zij het Caraibisch gebied, Zuid-Amerika en de rest van de wereld zal bedienen op het gebied van Handel”, zegt minister Hok van Natuurlijke Hulpbronnen.

- Publicidade -

Tegenover het commissariaat van Para zijn onlangs vier modelwoningen opgezet en opgeleverd aan minister Hok.

 

 

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: