Ivan opgesloten wegens diefstal en verduistering

Ivan opgesloten wegens diefstal en verduistering

Ivan V. (27) is door de politie van het Ressort Flora opgesloten ter zake overtreding van de drugswet en voor vermoedelijk diefstal of verduistering.

Afgelopen week pleegde de politie van het ressort Flora, na verkregen informatie, een inval in een woning aan de Floralaan. Volgens de informatie moest er op dat adres gestolen goederen bewaard zijn.

Bij aankomst trof de politie de 27-jarige Ivan V. in de woning aan en heeft hem aangehouden, nadat in de woning een hoeveelheid hasj, marihuana en vermoedelijk drugs verpakkingsmateriaal waren aangetroffen. Verder zijn ook een rug spuit, een microwave, een blender, een suikerspinmachine en een boormachine in het huis aangetroffen. Na onderzoek bleek dat de eigenaar van de woning, Radjenderkoemar, op het moment van de inval niet aanwezig was. Radjinderkoemar had Ivan in huis genomen.

Ivan werd aangehouden en de drugs en de genoemde apparaten werden in beslag genomen omdat de politie het vermoedden had dat de drugs van Ivan was en dat de apparaten gestolen waren. Ivan werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Bij zijn voorgeleiding verklaarde hij eerst dat de drugs en  verpakkingsmateriaal van Radjenderkoemar waren.

Dezelfde dag meldde Radjenderkoemar zich aan bij de politie van Flora. Hij vertelde dat de in beslag genomen apparaten van Ivan waren en dat de drugs en verpakkingsmateriaal niet van hem waren. Ivan kwam nu terug op zijn verklaring en gaf toe dat de drugs en de apparaten van hem waren. Hij verklaarde drugsgebruiker te zijn. Hij kon niet duidelijk verklaren hoe hij aan de apparaten gekomen is. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Ivan in verzekering gesteld en Radjenderkoemar is na verhoor heengezonden.

Benadeelden of belanghebbenden van de gestolen apparaten worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van bureau Flora en wel van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot en met 12.00 uur.

Foto: KPS

Comentar

Comentar