spot_img
spot_img

Integraal veiligheidsplan essentieel bij verkiezingen

Atualizado há

- Publicidade -

Een goed veiligheidsplan is een van de belangrijkste zaken bij het houden van verkiezingen. In het kader van de stembusgang krijgt dit dan ook serieuze aandacht. Arun Hardien, coördinator van de werkgroep Veiligheid, geeft aan dat een integraal veiligheidsplan erg belangrijk is.

 

Op de locaties zoals het ministerie van Binnenlandse Zaken en het Centraal Bureau voor Burgerzaken waar de verkiezingsvoorbereidingen plaatsvinden, is er een scherpe object- en subjectbeveiliging. Hardien benadrukt dat in het veiligheidsplan ook gedacht wordt aan het moment waarop de stemlokalen in alle kiesdistricten opengaan op de dag van de stemming.

- Publicidade -

 

Naar zeggen van hoofdinspecteur van Politie tevens voorzitter van de Commissie Veiligheid van het KPS, Ruben Peiter, zal er niets aan het toeval worden overgelaten. De politie houdt alle verkiezingsmateriaal, gebouwen en locaties waarvan ze denkt dat deze een mikpunt zouden kunnen zijn voor het plegen van frauduleuze handelingen door onverlaten, scherp in de gaten.

 

Zowel met de leiding van het KPS, het ministerie van Binnenlandse Zaken en andere relevante actoren zal een gedetailleerd veiligheidsplan besproken worden. De politie is erin elk geval helemaal ready voor, laat Peiter weten.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: