spot_img
spot_img

Institutionele versterking DNA

Atualizado há

Met de beëdiging van Agatha Ramdass als 2e substituut-griffier heeft De Nationale Assemblee(DNA) geschiedenis geschreven. Het is namelijk voor het eerst dat dit college thans 2 substituut-griffiers heeft. Met deze mijlpaal heeft het college een stap dichterbij gezet om de gestreefde doelen te behalen met betrekking tot het beter functioneren van het instituut, aldus DNA-voorzitter Jennifer Geerlings-Simons.

 

“Een bijzondere dag voor het parlement, omdat wij in ons programma van 4 jaar, institutionele versterking van de DNA, wij vandaag de eerste stap zetten met de beëdiging van een 2e substituut-griffier”, zei Simons verder. Voor een goed functioneren van de DNA is besloten dat er twee substituut-griffiers nodig zijn.

- Publicidade -

 

Enkele parlementsleden prezen Ramdass om haar ijver. “Het is zeer op zijn plaats en is er wederom getoond dat vrouwen in de gelegenheid worden gesteld carrière te maken en om hoger op de ladder te komen”, gaf Guno Castelen namens de NF-fractie aan. Ook de fractieleider van de Mega Combinatie, Ricardo Panka ondersteunde hem daarbij.

 

Diana Pokie van de A Combinatie en Carl Breeveld van DOE merkten respectievelijk op blij te zijn dat het parlement geen sta-in-de-weg is geweest, maar haar de ruimte heeft gegeven om de functie te bekleden end at Ramdass een voorbeeldfiguur is voor jongeren. “Zij is jong, maar is toch een echte doorzetter”.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: