spot_img
spot_img

Insel Air kwaad op Suriname

Atualizado há

- Publicidade -

Aangezien de Surinaamse luchtvaartautoriteit geweigerd heeft rechtstreekse vluchten uit te voeren vanuit Aruba naar Zanderij te vliegen, is de Antilliaanse vliegmaatschappij Insel Air erg boos op Suriname. “De luchtvaartdiensten van Aruba en Curaçao hebben per brief aangegeven waarom het wel mag, maar Suriname blijft de zaak traineren alleen om de SLM te beschermen. Zij zijn uit op een confrontatie met Curaçao”, aldus Insel Air directeur Edward Heerenveen.

Vrijdag zal Insel Air het wederom proberen om rechtstreeks op Zanderij te vliegen vanuit Oranjestad. “Als Suriname dit niet toestaat kan ik u zeggen dat zowel Curaçao als Aruba zich gereed maakt om de vluchten van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij naar hun toe te boycotten”, waarschuwt Heerenveen.

Presidentieel adviseur voor de luchtvaart, Gerard Brunings, reageert door te zeggen dat de uitspraken van Heerenveen voor diens rekening zijn.

- Publicidade -

Brunings vindt dat Insel Air niet zomaar op grond van bestaande vliegovereenkomsten ervan mag uitgaan dat ze rechtstreeks van Aruba naar Zanderij mag vliegen.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: